foto1
foto1
foto1
foto1
foto1
Friss infó !
Hamarosan friss információkkal szolgálunk :) Addig is regisztrálj és tudj meg többet a Mókusokról ! Esetleg nézz be hozzánk a Facebook-on Regisztráció

Mókustanya

 

 

Szeretettel üdvözlök mindenkit honlapomon!

 

 

A nevem Lászlóffy Zsuzsanna, de mókusos körökben mindenki csak Lászyként ismer.

 

Csíkos mókusokkal foglalkozom 13 éve, sikeres szaporulatom 2009 óta van minden évben. Tenyésztőként a csíkos mókusokon kívül hosszabb - rövidebb ideig foglalkoztam kínai törpe csíkos mókussal, japán mókussal is, néhány hónapig richardson ürgemókussal is. 2017 augusztusától pedig örökbe adással foglalkozom.

Évek óta arra törekszem, hogy minél többet megtudjak ezeknek a bájos kisállatoknak az életéről, hogy a lehető legjobb életkörülményeket tudjam biztosítani számukra. A megfelelő tudás elsajátítása érdekében fáradhatatlanul tanulok, kutatok, nagyon sok kedves, segítőkész mókustenyésztővel tartom, tartottam a kapcsolatot, akik mind-mind aktívan hozzájárultak tudásuk legjavának átadásával ahhoz, hogy ez az oldal létrejöhessen.

Hobbiként azon fáradozom, hogy a lehető legtöbb mókusféle tartásáról szerezzek valós, elméleti és gyakorlati tudnivalókat, ennek érdekében nagyon sok kutatással és telefonálással töltött idő után Magyarországon egyedülálló - de koránt sem elegendő információ mennyiségű - birtokába jutottam. Szükség esetén azonban mindig tudok ajánlani olyan szakembert bizonyos mókusfélékhez, akiknek nagy tapasztalata van az adott faj tartásával kapcsolatban.

Az évek alatt néhány alkalommal lehetőséget kaptam a médiában is növelni a mókusok népszerűségét, aktívan, évente több alkalommal veszek részt rendezvényeken kiállítóként, tanácsadóként is.

Szenvedélyesen kutatom a különféle mókusok minden alfajáról a fényképeket, hogy a kutatás végén egy ritka, aprólékos fényképes adatbázist hozzak létre a világ mókusairól, hogy mindenki láthassa, milyen sokszínű a mókusok világa!

Ki van itt

Oldalainkat 1 vendég és 0 tag böngészi

Nézzen be