1. A mokustanya.eu oldal használata

 A www.mokustanya.eu címen elérhető honlapot Lászlóffy Zsuzsanna üzemelteti. Az oldal felhasználójának minősül a weblap látogatója illetve az, aki a bejegyzésekhez hozzászólást posztol. A weboldal használatával az oldal felhasználója az alábbi feltételeket, tudnivalókat elfogadja. Az üzemeltető fenntartja magának a jogot, hogy a felhasználási feltételeket külön figyelmeztetés nélkül módosítsa. A felhasználási feltételek aktuális verziójáról történő meggyőződés az oldal felhasználójának kötelezettsége.

 Az oldalon található információk kizárólag a publikáció időpontjában tekinthetők naprakésznek, jogszabályváltozás vagy új kutatási eredmények publikálása kapcsán az információk elavulhatnak. Amennyiben kérdése merül fel az információk helyességével kapcsolatban, kérem az elérhetőség menüpont alatti email címeken vegye fel kapcsolatot a honlap üzemeltetőjével.

 Tilos az oldal működését akadályozó, illetve azt megváltoztató bármely, az üzemeltetőn kívüli beavatkozás.

 Amennyiben a felhasználási feltételekkel kapcsolatban bármilyen kérdése vagy észrevétele van, az elérhetőség menüpont alatti email címeken kérhet felvilágosítást a honlap üzemeltetőjétől.

 

2. Az oldalon található szellemi alkotásokkal kapcsolatos tudnivalók

 A weboldal tartalma eltérő megjelölés hiányában az üzemeltető szellemi terméke, azt bármilyen módon felhasználni, részben vagy egészében közzétenni tilos. Ha valaki az oldalról képi vagy írásos anyagot eltulajdonít, azzal megsérti a szellemi jogról szóló hatályos jogszabályokat, és külön felszólítás nélküli azonnali jogi intézkedést von maga után!

 Az üzemeltető szellemi alkotásait felhasználni kizárólag előzetes egyeztetés után, a szerző előzetes írásos hozzájárulásával lehetséges.

 

3. Felelősségkorlátozás

 Az oldal üzemeletetője minden tőle telhetőt megtesz az oldal megfelelő működésének biztosítása érdekében. Az esetleges hibákkal (adatbázis sérülés, illetéktelen használat, oldal elérhetetlenség stb.) kapcsolatban az üzemeltető semmiféle felelősséget nem vállal.

 A weboldalon található esetleges külső hivatkozások követésével letöltött tartalom nem áll az üzemeltető befolyása alatt. Amennyiben azt az arra jogosult kéri, a linket az üzemeltető törli vagy módosítja.

 

4. Felhasználási szabályzat

 A blogon/fórumon megjelenő bejegyzésekhez a hozzászólni kívánó a Bejelentkezés menüponton keresztüli regisztráció után hozzászólhat. Az üzemeltető fenntartja a jogot a hozzászólások előzetes értesítés, figyelmeztetés és indokolás nélküli törlésére.

 Az alábbi hozzászólások – a felhasználó külön értesítése nélkül – törlésre kerülnek:

     Jogsértő hozzászólások:

  1.     Jogsértő minden olyan hozzászólás, amely a közzétételének időpontjában hatályos magyar jogszabályba ütközik, illetve bűncselekményre vagy egyéb jogsértésre történő felhívást, arra való jelentkezést tartalmaz.
  2.     Agresszív, sértő vagy fenyegető hangnemű, valamint rosszindulatú hozzászólások.
  3.     Azt, hogy egy hozzászólás agresszív, sértő, fenyegető vagy rosszindulatú-e, a szerkesztő dönti el a téma jellegének függvényében.
  4.     Egyes hozzászólókat vagy a szerkesztőt lejárató, illetve egyértelműen velük kapcsolatosan sértő vagy gyalázkodó módon kinyilvánított véleményeket – személyeskedést – tartalmazó hozzászólások.
  5.     A jó ízlést sértő képeket tartalmazó, gyűlöletkeltésre, megfélemlítésre alkalmas, valamint az ilyen témájú weboldalakra mutató linkeket tartalmazó hozzászólások.
  6.     Témaromboló hozzászólások
  7.   A téma tartalmi rombolásának számít minden, a kulturált, folyamatos társalgást feltűnően, szándékosan akadályozó és zavaró hozzászólás.
  8.     Nyílt, vagy bújtatott reklámot tartalmazó hozzászólások.
  9.     Politikai álláspontot kifejező avagy azt sejtető hozzászólások.
  10.   Minden, az üzemeltető engedélye nélkül felhelyezett mókus eladási hirdetés.

 

Mint üzemeltető úgy tekintem, hogy bárki, aki az oldalra regisztrál, tudomásul veszi a felhasználási feltételeket függetlenül attól, hogy valóban elolvasta-e !

 Mindenkinek köszönöm a megértését és a türelmét.

 

Lászlóffy Zsuzsanna