foto1
foto1
foto1
foto1
foto1
Friss infó !
Hamarosan friss információkkal szolgálunk :) Addig is regisztrálj és tudj meg többet a Mókusokról ! Esetleg nézz be hozzánk a Facebook-on RegisztrációSzibériai Csíkos Mókus

Tamias sibiricus

Bővebben

Cukor Mókus

Petaurus breviceps

Bővebben

Japán Mókus

Sciurus vulgaris lis

Bővebben

Prevost Mókus

Callosiurus prevosti

Bővebben

Mókustanya

A Mókustanya az    Együtt a Kisállatokért Alapítvány     tagja

 

 

Gondolom, mindenki nagyon szereti az állatokat... De sokszor esünk gondolkodóba, hogy milyen kis társat válasszunk magunk mellé, ha néha-néha előfordul, hogy viszonylag kevés az időnk, nincs nagy helyünk, nem szeretjük a kellemetlen szagokat, de mégis érezzük, hogy nem jó egyedül. Erre a célra az egyik legideálisabb társ a mókus. Ha egyszer a szívünkbe fogadunk egy ilyen kis drágaságot, az életünk részévé válik, és soha többé nem tudunk elszabadulni a bűvöletükből.

Ráébredünk:

 

nincs élet mókus nélkül...

 

 

Tisztelt érdeklődők!
 
Szeretnék megkérni mindenkit, hogy ha valakivel megbeszélek valamit, és a dolog mégsem jön úgy össze, vagy nem válik aktuálissá, kérem, hogy tiszteljen meg már annyival, hogy ezt jelzi felém vagy telefonon, vagy sms-ben, emailen.
Senkire nem haragszom meg, ha mégsem tőlem vásárol, de attól nagyon bepöccen a kis lelkem, hogy a legalapvetőbb viselkedési normákat sem tartják be az emberek velem szemben, én meg potyára ülök itthon ahelyett, hogy a gyerekeimmel csavarognék.
Sajnos az utóbbi pár napban több ilyenbe is belefutottam.

 

 

 

Bejelentkezés

Ki van itt

Oldalainkat 4 vendég és 0 tag böngészi

Nézzen be